top of page

Lake Montezuma, Arizona, Verenigde Staten


Sedona - Montezuma Well.

In het zuiden van Sedona bezochten mijn vriendinnen en ik Montezuma Well. Dit meer is een oase in een woestijn. Voor meerdere culturen is dit een 'heilige plek'. Er werden, worden nog steeds, gebeden en heilige ceremonies gehouden. Velen komen hier naar toe voor de geneeskrachtige energie en healing. Deze rots woningen, aan het water, werden bewoond door de Sinagua Indianen.

Het is een zeer warme dag. Na een wandeling over het pad kom ik aan op de top van de heuvel en zie deze prachtige groene oase, serene rust daalt over me heen. Een vriendin leidt ons met een meditatie naar een wereld van liefde en genezing. Ik sluit mijn ogen, de warme zon begroet mijn lichaam, geest en ziel. De lucht adem ik in en absorbeer deze Healing Energie. We voelen allen liefdevolle eenheid met deze wonderschone heilige plek.

Montezuma Well heeft mijn hart verwarmd met haar schoonheid, het is een geschenk van 'Moeder Aarde'.

Liefs, Alice.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg Healing Angels
  • Facebook Healing Angels
  • LinkedIn
bottom of page