top of page

Leef — Lach — Liefde

Aanbod

Iedere cursus/workshop, lezing helpt  je om met spirituele energieën kennis te maken en in contact te komen.  Je laat je leiden door het spiritueel pioniers gevoel, welke richtingen bij je passen. Is het de o.a. Engelen leer, sjamanisme, boeddhisme, edelstenen!  Wil je leren contact maken en hoe je communiceert met de spirituele wereld! Ben je nieuwsgierig en wil je graag een start maken of verder gaan ontwikkelen, kun je doormiddel van de aangeboden spirituele cursussen/workshops  hierin begeleidt worden.

‘Het is een Reis van Spirituele Groei en Healing’

IET Integrated Energy Therapy®

Spirituele Cursussen/Workshops

Spirituele Lezingen

Voor meer informatie over het aanbod lezingen klik op onderstaande link

> Direct naar Lezingen...

IET

IET® Therapie voor volwassenen

Ons lichaam zal verschillende gevoelens opslaan en onderdrukken. Door negatieve opgeslagen ervaringen kunnen we niet meer naar behoren functioneren en ze belemmeren het welzijn van de mens.

 

Het cellulaire geheugen: terwijl de hersencellen zich vooral feiten herinneren, herinneren de lichaamscellen zich vooral gevoelens en sensatie van vorige  levens en dit leven. Met begeleiding van engelen- energie gaat de IET®healing techniek op ieder cellulair gebied negatieve blokkades opheffen en het tegenovergestelde: het positieve, integreren.

Met deze IET®Therapie werken we als team samen met de engelen om jouw energieblokkades op te heffen zodat jij opnieuw in balans komt en optimaal kan gaan functioneren.

TARIEF:

IET® Integrated Energy Therapy 

Bijdrage Basis: € 55,-

IET® Integrated Energy Therapy 

Tussenliggend:

Bijdrage: € 65,-

Gevorderd & Zielendoel

Bijdrage: € 72,-

shutterstock_270883133.jpg
IET kinderen
IET Opl 2 Shutterstock_312350015 (5).jpg

Integrated Energy Therapy® Therapeuten Opleiding

Integrated Energy Therapy® - IET is holistische gecertificeerde therapeuten opleiding. Het is een krachtige energetische therapie voor Lichaam, Geest en Ziel. Een handoplegging healingstechniek in drie oplopende modules verwerkt waar je behandelingen geeft op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau. Klachten en blokkades die opgeslagen zijn in het cellulaire geheugen van het lichaam en energiestelsel, die ook in verband staan met de aura - chakra’s - organen, kunnen in ons leven negatieve invloeden hebben en ons belemmeren.

 

Met IET® therapie kunnen ze zodanig worden opgelost voor optimale gezondheid en welzijn. We zijn op aarde gekomen met de intentie om ons zielendoel te volbrengen die gezondheid geeft voor lichaam, geest en ziel. Integrated Energy Therapy® werkt hierna toe, stap voor stap verweven in de drie niveaus.

 

Je bent als therapeut een doorgeefluik van de IET® ‘9 Helende Engelen van het Energieveld.’ Ieder Engel staat voor een cellulaire gebied, waar we vastzittende negatieve blokkades doen opheffen en de positieve tegenhanger doen integreren. Het fijne is ook aan deze energetische therapievorm dat iedereen het kan leren! Integrated Energy Therapy® kan je toepassen op jezelf, volwassen, kinderen en dieren. Het is een waardevolle aanvulling in het leven voor jou persoonlijk, als toevoeging in je praktijk óf als je een praktijk wilt starten!


TARIEF:

Opleiding Integrated Energy Therapy® Therapeut

Basis/Basic niveau: bijdrage  €165

Tussenliggend/Intermediate niveau: bijdrage € 175,-

Gevorderd/Advanced & Zielendoel niveau: bijdrage € 185,-

Herhaling van een opleidingsdag: bijdrage € 99,-

ENGELEN HELEN
StockSnap_R7PKRGFGNP.jpg

IET® Engelen Helen workshop

Helende Engelen van het Energieveld.

In deze engelen workshop gaan we samen werken met de 9 helende engelen. We maken een verbinding met de Engelen via een kleine meditatie om ons goed af te stemmen op hun energie. Ze brengen hun energieën over en helpen met de persoonlijke afstemming op ons Hoger Zelf en het Zelfhelend vermogen. Met een eenvoudig vier-stappen proces komen we in contact met de engelen.

 

Iedere engel heeft zijn speciale gave. We maken verbinding met elke Engel door een Hartlink en een uitnodigend gebed om zo de helende gave te ontvangen. Je wordt stap voor stap door mij begeleid om met het Engelen- verbindingsproces in contact te komen. 

 

De 9 Helende Aartsengelen van het Energieveld zijn: Ariël, Raphaël, Gabriël, Celestina, Faith, Cassiël, Daniël, Sarah en Michaël.

 

Na deze dag heb jij voor jezelf het potentieel vermogen om hun energie op te roepen en met  de helende engelen samen te werken.  Deze workshop is voor iedereen toegankelijk die zich verbonden voelt met de Engelen of als je ze graag voor de eerste keer wilt leren kennen, ontmoeten en hun energieën wilt ervaren.

Maak een spirituele reis samen met deze engelen. Hierdoor kunnen o.a. voorvallen, inzichten, boodschappen op je pad komen en het geeft een spirituele verrijking aan je leven. Engelen zijn altijd in onze nabijheid en geven jou graag bescherming, kracht, gezondheid en leiding.

 

TARIEF:

IET® Integrated Energy Therapy

Bijdrage: € 125,-

Inclusief officieel IET®Certificaat, lees/werkboek.

SBF Sessie
SBF Behandeling 2020 shutterstock_145877

Soul Body Fusion® - SBF sessies

Heb je vaker het gevoel dat je niet lekker in je vel zit? Wil je graag de mogelijkheid krijgen om blokkades op te ruimen zowel op fysiek, emotioneel, mentaal of op karmisch niveau? Dan kunnen Soul Body Fusion sessies met coaching een waardevolle betekenis hebben in je leven! 
 

Lichaamscellen slaan vooral gevoelens en sensaties op van vorige levens en dit leven, zowel positieve als negatieve. Tijdens het ontvangen van het SBF proces doen we je hoge Zielsenergie uitnodigen om zich méér te laten samensmelten met elke lichaamscel. Het is een eenvoudig en veilig energetisch techniek proces zodat klachten de kans krijgen om te verdwijnen. Soul Body Fusion integreert volmaaktheid en geluk in heel je wezen. Je ontvangt een optimale samenwerking van Lichaam, Geest en Ziel die je ondersteunt om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven en op het werk. 

                                          

De Ziel is zuiver en gelooft in natuurlijke verbintenis      

 

Tijdens het ontvangen van dit intense energieproces word je tevens gevoed met o.a. levenskracht, bezieling, spirituele groei, goede aarding, minder stress, meer zelfvertrouwen, bewustwording, inzichten, vrijheid…
 

Houd van jezelf en sta open voor meer balans in je leven, welzijn en optimale gezondheid.                                                         

Je mag de sessies herhaaldelijk ontvangen. Ben je al onder energetische behandeling, zoals Integrated Energy Therapy®, dan kan je het SBF proces toevoegen.

 

Aan te bevelen zijn minimaal 3 SBF sessies om de zielsenergie meer te laten verankeren in het lichaam.

 

TARIEF:

Bijdrage Soul Body Fusion® 

 

Een losse sessie incl. coaching € 60,-

Een pakket met 3 sessies incl. coaching € 165,-

Een pakket met 6 sessies incl. coaching € 333,-
 

Een pakket van 3 sessies: 2 sessies Soul Body Fusion en  1 sessie Integrated Energy Therapy Basis incl. coaching
€ 139,50

 

Het is mogelijk om SBF sessies op afstand te ontvangen via life streaming: bv. Zoom, Whatsapp of Skype. Afstandsessies dezelfde tarieven. 

Heb je interesse om Soul Body Fusion® te geven aan anderen? Dan ben je welkom op de Soul Body Fusion® Practitioner Workshop. 

Soul Body Fusion proces is door Jonette Crowley ontwikkeld, ze is een medium, schrijfster en spirituele leraar. Dit energetische proces heeft zich wereldwijd verspreid.
 

Boeken:
*Soul Body Fusion, het ontbrekend stuk voor healing en meer. Uitgebracht in 12 talen. 

*De Adelaar en de Condor.

Workshops/cursussen

Soul Body Fusion Practitioner®

OPLEIDING

Wil je het Soul Body Fusion proces ook leren geven aan anderen? Als gecertificeerd Soul Body Fusion® Teacher, leer en begeleid ik je tijdens het SBF proces om het te kunnen toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en op dieren. Je oefent en ervaart in paren om het eenvoudige krachtige techniek-proces je eigen te maken.  In onze lichaamscellen slaan we energieën op, zowel positieve als negatieve. Deze hebben invloed op onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Door het beleven van o.a. trauma’s, angsten, depressies, ongelukken, mishandelingen, vernederingen en door generaties opgeslagen ziektes zijn Zielsdelen verwijderd uit het lichaam. Met de intentie van het SBF proces nodigen we deze Zielsdelen uit om weer te integreren in elke lichaamscel waarmee klachten die het leven beïnvloeden en blokkades die het leven belemmeren kunnen worden opgelost. 
 

Als Soul Body Fusion Practioner/behandelaar observeer en steun je de ontvanger tijdens de sessie, om Zielsdelen meer te laten samen smelten in hun lichaamscellen voor het bevorderen van gezondheid, welzijn en geluk.  

Jonette zegt altijd tegen de practitioners:

 

“ You are doing nothing, the Soul is in charge.”

Je hoeft geen vooropleiding of een praktijk te hebben om mensen met dit proces te willen helpen. Heb je de intentie om een praktijk te starten of heb je een praktijk, dan is het SBF proces een mooie waardevolle toevoeging.  Als gecertificeerde leraar ben ik bevoegd om SBF Practitioner Workshops, SBF behandelingen en SBF lezingen te geven. Aanvraag mogelijk om samen ander datum te plannen, op zaterdag of zondag.

Na de workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. 

Inclusief officieel SBF Certificaat, les/leesmateriaal.

Het is mogelijk om Soul Body Fusion Practitioner® te volgen, in een besloten workshop-groep met min. 4 deelnemers, via Zoom life streaming. Je kan je hiervoor aanmelden, dan plannen we samen een datum.

Soul Body Fusion Practitioner® Opleiding

Bijdrage: € 175,-  
bij herhaling: € 99,-

 

*Als je voor de 1ste keer deze workshop volgt en je een deelnemer (medecursist) meeneemt, dan is de bijdrage
€ 150,-

 

* Op aanvraag kom ik SBF Practitioner workshop op een andere locatie geven, b.v. bij je thuis of in je praktijk. Bij een groep van minimaal 5 personen is voor de gastvrouw/heer de bijdrage € 88,-
 

* Als de groep bestaat van minimaal 6 personen dan is voor de gastvrouw/heer de deelname geheel gratis.

Persoonlijk noot: ‘Lieve lezer, dit eenvoudig en krachtig energieproces kan iedereen aanleren. De zuivere helende energietrilling resoneert ook via je aura naar buiten toe. Het vloeit door naar je medemens en via de aardlijnen stroomt het wereldwijd verder naar alles wat leeft op de aarde. Raakt Soul Body Fusion  je Hart en Ziel? Voel je welkom op deze workshop. Liefs, Alice.’

Opties: o.a. vrienden,- en kennissen groepen, praktijken en spirituele centra kunnen mij benaderen om op locatie de Soul Body Fusion® Workshop en SBF Lezing te geven. Gebieden: Provincie Limburg en Belgisch Limburg.

shutterstock_70856011_BEWkopie2.jpg
Munay-Ki

Munay-Ki Cursus

Munay betekent liefde en Ki betekent kracht/energie. Samengevoegd  betekent het Liefdeskracht van ‘ ik hou van jou.’ De Munay-Ki zijn 9 inwijdingen/initiaties van het Healing pad van de Inca’s. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende, rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s.  Het zal je lichtend energieveld reinigen en ontdoen van psychisch slib dat door trauma’s in het verleden is achtergebleven en je nu belemmert om in dit leven goed te functioneren.  Het activeert je eigen helingsvermogen en biedt je energetische bescherming.
 

Het geeft je binding met de archetypes (Slang, Jaquar, Kolibrie, Adelaar/Condor, 
Huascar, Quetzalcoatl en Pachakuti) scheppende en organiserende krachten, de aarde en het universum.

Het ontkiemen van dit Incazaad kun je starten met de 9 Inwijdingen van het Healing pad van de Inca’s. Na het ontvangen van de 9 inwijdingen mag je ze doorgeven volgens de normen van Alberto Villoldo. 

Met deze intenties wil ik, met onvoorwaardelijke liefde, mijn werk bekrachtigen en doorgeven.

In Munay, Alice. 

TARIEF:

Munay Ki Cursus Inca Sjamanisme

Bijdrage: € 295,-

Inclusief Certificaat, Lees/Werklapper, Pi-Stone, 1 Dvd en 2 Cd’s.

shutterstock_707251795.jpg
Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder

De 13e Rite van de Munay Ki

Deze rite, inwijding, is een liefdevolle baarmoeder healing. Een gift aan jezelf, het activeert jouw vrouwelijke kracht, zodat zich jouw vrouw-zijn meer opent en zich kan gaan manifesteren in het hier en nu, op onze moeder aarde.  Deze rite stamt af van de Inca medicijnvrouwen uit het oerwoud van de Amazone en brengt ons met de collectieve vrouwelijke lijn in contact. 

 

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

 

Tijdens dit ritueel boren we onze moeder-oerkracht in onze baarmoeder aan en laten deze doorstromen in heel ons wezen. Deze energieoverdracht verbindt ons wereldwijd met alle vrouwen en met de wijsheid van het universum, moeder aarde en alles wat leeft op deze wonderbaarlijke aarde. We dragen van onze voorouders o.a. mee: pijnen, verdriet, ziektes en trauma’s van vorige levens. Graag, zouden we dit toch geheeld willen hebben!

Je maakt met liefde los wat we niet meer nodig hebben en plaatsen het in de baarmoeder, onze creatie- ruimte met datgene wat je wilt helen en manifesteren in dit leven. Op deze manier heel je alle pijnen van de vorige generatie en verkrijg je heling en vernieuwde wijsheid, vrijheid, vrouwenkracht en liefde die je dan weer doorgeeft aan de volgende generaties. 

 

Ontvang de baarmoeder healing - Deel de baarmoeder healing

 

Het baarmoeder ritueel komt van Marcela Lobos, uit de lijn ‘The Four Winds’ school van Alberto Villoldo. Deze rite mag je vaker ontvangen, als jij er behoefte aan hebt. De 13de Munay Ki Rite, baarmoeder healing, verwijst naar de menstruatiecyclus van 13 manen van een vrouw. Het staat los van de andere Munay Ki Inwijdingen, daarom is de inwijding apart te ontvangen.  Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de rite ook ontvangen want het is healing van energieverbondenheid van de vrouw, tevens verbinding met de baarmoeder van het universum en Moeder Aarde. 

Mannen zijn ook van harte welkom bij de vrouwencirkel want zijn worden gevoed en hebben zich gekoesterd in de baarmoeder. En na hun geboorte de energieën meegenomen in hun leven. Op deze manier is het een heling voor de hunzelf en steunen ze in de rite ook de vrouw. De rite wordt overgedragen door de Womb Keepers. Na het ontvangen van deze rite ben je ook een Womb Keeper en mag jij het doorgeven aan anderen. Op deze manier vormen we een grote ‘healing- cirkel.’ 

Wil je graag ‘The Womb Rite- het Baarmoeder Ritueel’ ontvangen, dan ben je van harte welkom.

TARIEF:

Workshop De Rite van de Baarmoeder

Bijdrage: € 65,-

Incl. informatieklapper

Meer informatie op de Marcela Lobos website: www.theriteofthewomb.com

Geregistreed in de lijst van de Womb Keepers.

leer mediteren
IMG_3788.JPG

Cursus Leer Mediteren

Mediteren is een natuurlijke en prettige manier om te werken aan je eigen spiritueel groeiproces dat jou de deur opent naar een dieper bewustzijn en innerlijke vrede. Tevens helpen meditaties jou om doeleinden te bereiken en ze tot leven te brengen.  Meditaties kunnen inzichten en meer helderheid geven voor het nemen van juiste beslissingen in dit leven.

Fysiek niveau: het immuunsysteem versterken, betere doorbloeding, pijnvermindering. 

Emotioneel niveau: meer positieve emoties in balans en innerlijke vrede .

Mentaal niveau: meer helderheid, meer creativiteit  en ideeën tot uitwerking laten komen.

Spiritueel niveau: onvoorwaardelijke liefde, meditatie begeleidt je naar de spirituele wereld.

 

Tijdens deze basis cursus worden geleide meditaties gegeven. Met eenvoudige technieken om te leren hoe je op een veilige manier thuis de meditaties verder kunt beoefenen.

 

Basis technieken o.a.:

— gronden/aarde —

— ademtechniek —

— luisteren naar je lichaam —

— afstemmen op energieën — 

— bewustwording van zintuigen —

— Aura- Chakra’s reinigen —

Je maakt een spirituele groei door, het verruimt je bewustzijn en geeft ontspanning, innerlijke balans, nieuwe positieve kracht- energie en heling voor lichaam, geest en ziel.

Mediteren opent je hart en je beleeft  het leven als  “het pad van harmonie en geluk.” 

TARIEF:

Cursus Leer Mediteren

Bijdrage: € 60,-

Inclusief Informatieklapper

Heling met de Mesa Medicijnstenen
Mesa Heling FELLER GOED 4 Shutterstock 2024 (4).png

Heling met de Mesa Medicijnstenen

Deze heling is authentiek en afstamming van de Inca’s, uit de lering van de Peruaanse Q’ero Paco’s-sjamanen, het is zeer krachtig en waarmee gewerkt wordt met de oer-energieën en helende kracht van de Kuyas - Medicijnstenen uit de Mesa. Ze worden op bepaalde plaatsen, krachtcentra’s, bovenop het lichaam gelegd voor heilzame werking. Er wordt energie-verbinding gemaakt met Moederaarde, Inca Kosmos en de Spirits van de Kuyas. Als die energieën komen en gaat stromen gaan die naar de stenen, de stenen zoeken en resoneren vervolgens in het lichaam, ze halen weg of brengen wat nodig is. Er vind heling plaats op lichamelijk, emotioneel, mentaal, karmisch en spiritueel niveau. Ik begeleid en werk mee met aanvullende authentiek Inca Sjamanistische technieken van de Q’ero Paco’s. Ook worden zielsdelen teruggehaald, die tijdens traumatische ervaringen deels hebben losgelaten. Alles stemt zich volledig af op jou frequenties en zal aangepast integreren.

 

Mesa Heling voor gezondheid, welzijn en geluk

 

In ware transformeer je naar heel wording, op alle energetische niveaus en spiritueel niveau. Beleef en leef je je leven weer kleurvol, liefdevol, moedig, krachtig, energiek en gezond om je zielendoel-missie te volbrengen in dit leven. Na iedere heling worden de Kuyas gereinigd en daarna een blessing gegeven,  ze zijn dan weer zuiver en puur, zodat ze bij de volgende heling volledig in hun natuurkracht kunnen werken.

Opgeleid als Pampamesayok, Hoeder van Moeder Aarde, in de oude heilige wijsheden van de Q’ero’s en Paco Don Alejandro, begeleid ik je op deze wonderbaarlijke Sjamanistische helingsreis.

 

Tarief:

Mesa-heling

Bijdrage: € 85,00

2 Hucha Cleaning + Blessing P1080500.JPG
Hucha Cleaning

Hucha Cleaning & Samin Bessing

volgens authentieke wijze van de Inca-Q’eros

Deze krachtige Hucha reiniging wordt gedaan met stenen of veren. Zware lichtenergieën worden afgevoerd die tijdens je leven zich hebben gesetteld in het lichaam en aura lagen. Door je leven heen hebben zich o.a. verdriet, blokkades, stress, depressiviteit, burn-out, traumatische ervaringen, pijnen, zich opgebouwd die belemmeren om je levensdoel-zielsmissie te bereiken. Door deze reiniging verwijder je deze zware belastende energieën waardoor je vrij voelt, opgeschoond en openheid ervaart.

 

Samin Blessing  

Krachtige Saminchay-Blessing ontvang je meteen na de Hucha reiniging. Er wordt een beschermende mantel, Samin, lichte lichtenergieën om je heen gelegd. Om het bloed te zuiveren, meer zuurstof te laten opnemen en je ontvangt kracht en energie om bloed en botten te versterken. Na deze Hucha Cleaning & Samin Blessing voel je de verrijking om lichter je levenspad te bewandelen voor geluk en welzijn.

 

Tarief

Hucha Cleaning & Samin Blessing

Bijdrage: € 49,00

Mesa Maken Workshop 1 website 2024.png
Medicijnbundel maken

Deze heling is authentiek en afstamming van de Inca’s, uit de lering van de Peruaanse Q’ero Paco’s-sjamanen, het is zeer krachtig en waarmee gewerkt wordt met de oer-energieën en helende kracht van de Kuyas - Medicijnstenen uit de Mesa. Ze worden op bepaalde plaatsen, krachtcentra’s, bovenop het lichaam gelegd voor heilzame werking. Er wordt energie-verbinding gemaakt met Moederaarde, Inca Kosmos en de Spirits van de Kuyas. Als die energieën komen en gaat stromen gaan die naar de stenen, de stenen zoeken en resoneren vervolgens in het lichaam, ze halen weg of brengen wat nodig is. Er vind heling plaats op lichamelijk, emotioneel, mentaal, karmisch en spiritueel niveau. Ik begeleid en werk mee met aanvullende authentiek Inca Sjamanistische technieken van de Q’ero Paco’s. Ook worden zielsdelen teruggehaald, die tijdens traumatische ervaringen deels hebben losgelaten. Alles stemt zich volledig af op jou frequenties en zal aangepast integreren.

 

Mesa Heling voor gezondheid, welzijn en geluk

 

In ware transformeer je naar heel wording, op alle energetische niveaus en spiritueel niveau. Beleef en leef je je leven weer kleurvol, liefdevol, moedig, krachtig, energiek en gezond om je zielendoel-missie te volbrengen in dit leven. Na iedere heling worden de Kuyas gereinigd en daarna een blessing gegeven,  ze zijn dan weer zuiver en puur, zodat ze bij de volgende heling volledig in hun natuurkracht kunnen werken.

Opgeleid als Pampamesayok, Hoeder van Moeder Aarde, in de oude heilige wijsheden van de Q’ero’s en Paco Don Alejandro, begeleid ik je op deze wonderbaarlijke Sjamanistische helingsreis.

 

Tarief:

Mesa-heling

Bijdrage: € 85,00

Mesa - Medicijnbuidel maken – Workshop

Volgens de authentiek sjamanistische lering van de Inca-Q’ero familielijn uit het Andesgebergte, ga je een Mesa maken met eigen gezochte Kuyas - medicijnstenen en leert zelf er mee te werken, het lichaam en geest te versterken voor betere gezondheid, welzijn en geluk. Een Mesa is een medicijnbuidel, samengesteld met heilige voorwerpen van de natuur, geschenk van Moederaarde waar de Paqo, sjamaan medicijnvrouw/man mee werken voor heling, kracht, inzichten en bescherming.

Ik vertel over de geschiedenis van de authentiek Inca’s waarbij je je kan invoelen in hun oude heilige wijsheden en waarna je je eigen Mesa gaat opbouwen. In een Mesadoek bevinden zich 12 Kuyas-medicijnstenen, 6 vrouwelijke – rond en glad, de 6 mannelijke – hoekig of puntig, die samengevoegd worden tot je persoonlijk helingtool. Deze Mesa gebruik je voor eigen heling, kracht, inzichten, wijsheden, harmonie, raad, balans en bescherming.

 

Verbondenheid met je Mesa geeft Moed, Kracht en Heling                 

                                                      

Het is een liefdevol opbouwend proces die je ondergaat tijdens de zoektocht in de natuur naar de stenen. Ieder steen die je tegenkomt tijdens je spirituele ontdekkingsreis, water-aarde- heuvels, bergen is voor jou Mesa bestemd, ze dragen de Spirit en energie van die plek - aarde en voegen zich samen met jou energie. Niet alleen het maken, maar ook de voorbereiding van de stenen vinden, dragen bij aan elkaars verbondenheid. Als afsluiting volgt de Inca Kallpa meditatie. Nu is de Mesa uniek, zuiver, heilig en je persoonlijke heling-medicijnbuidel.

Inclusief: Mesa info map  

Je ontvangt bij aanmelding meer informatie over de benodigdheden voor het samenvoegen van de Mesa, zodat je op deze workshop dag leert de Mesa op te bouwen, verbinding maken en voor jezelf ermee te werken. Voel je verbonden en geborgen in de authentiek Inca-Sjamanisme leer. Opgeleid als Paco Pampamesayok, Hoeder van Moeder Aarde, begeleid ik je op deze wonderbaarlijke dag.

*Als je de Mesa workshop gaat volgen is het aan te raden om eerst een Hucha Cleaning & Samin Blessing te hebben ontvangen.

                                            

Bijdrage: Mesa Workshop

Tarief: € 125,00

Lezingen
Image by Andreas Bayer

Heling met de Mesa Medicijnstenen

Spirituele Lezingen

— Soul Body Fusion® Lezing
— Kennismaken met Veilig Mediteren

— Helen met de Aartsengelen en Engelen

— Inca Sjamanisme: de Munay- Ki

Authentieke Inca Sjamanisme

Informatie volgt nog

Soul Body Fusion® Lezing

In deze lezing ga ik vertellen wat Soul Body Fusion holistisch energetisch proces inhoud. Het is een  Ziels-energieproces dat in je lichaamscellen gaat integreren om meer volmaaktheid te brengen in heel je wezen. Het is een eenvoudig en krachtig energieproces dat geweldige resultaten oplevert voor o.a. meer balans, levenskracht, gezondheid, minder stress, spirituele groei en het voornaamste een optimale samenwerking van je ziel, geest en lichaam. Je kan dit liefdevolle energetische proces toepassen met Soul Body Fusion sessies op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren. Het geeft je een positieve wending in je dagelijks leven en op het werk. Tevens kunnen voorvallen op je levenspad komen en jij weet dan de juiste beslissingen te nemen die voor jou goed zijn. Soul Body Fusion doet je leven verrijken. Raakt Soul Body Fusion je Hart, dan kan je Soul Body Fusion® Practitioner worden.  

Kennismaken met Veilig Mediteren

Tijdens deze lezing vertel ik hoe je op een veilige manier kunt mediteren. En hoe je diepere inzichten kunt krijgen voor jezelf, het leven en stress kunt verminderen. Het is fijn om uitleg te ontvangen om veilig mediteren te leren. Tevens ,naar wens, worden korte engelen meditaties aangereikt en ontspanningsoefeningen. Als je nog nooit of enkele keren hebt gemediteerd dan is dit een fijne gelegenheid om ermee kennis te maken. Koester je in rust, balans en gezondheid.

Helen met de Aartsengelen en Engelen

Er wordt uitleg gegeven wat Engelen zijn en op welke wijze de helende engelen voor ons iets kunnen gaan betekenen. En hoe we contact maken met hun energieën. Maak kennis met de helende gift van de Engelen. De Engelen ondersteunen ons, geven hun onvoorwaardelijke liefde en staan klaar om te ontmoeten en te werken. Deze lezing is voor iedereen toegankelijk die zich verbonden voelt met de engelen.

Inca-Sjamanisme: de Munay- Ki.

De Q’ero’s is een volk uit het Andesgebied van Peru.  Er zijn 9 inwijdingen van de Munay-Ki , het helingspad van de Inca’s. Deze initiaties zijn energietransmissies die jouw het lichtend energieveld reinigen en ontdoen van psychisch slib. Wonden uit ons verleden, onze kindertijd en van onze voorouders helen. Ze helpen je om gezond, lichter en vreugdevoller in het leven te staan.

TARIEF:

Spirituele centra en verenigingen kunnen mij benaderen voor het geven van deze spirituele lezingen.

bottom of page