Leef — Lach — Liefde

Aanbod

Iedere cursus/workshop, lezing helpt  je om met spirituele energieën kennis te maken en in contact te komen.  Je laat je leiden door het spiritueel pioniers gevoel, welke richtingen bij je passen. Is het de o.a. Engelen leer, sjamanisme, boeddhisme, edelstenen!  Wil je leren contact maken en hoe je communiceert met de spirituele wereld! Ben je nieuwsgierig en wil je graag een start maken of verder gaan ontwikkelen, kun je doormiddel van de aangeboden spirituele cursussen/workshops  hierin begeleidt worden.

‘Het is een Reis van Spirituele Groei’

IET Integrated Energy Therapy®

Spirituele Lezingen

Aangeboden lezingen zijn onder andere: Helen met Aartsengelen en Engelen, Inca Sjamanisme: de Munay- Ki en Leer mediteren.

> Direct naar Lezingen...

 

IET® Therapie voor volwassenen

Ons lichaam zal verschillende gevoelens opslaan en onderdrukken. Door negatieve opgeslagen ervaringen kunnen we niet meer naar behoren functioneren en ze belemmeren het welzijn van de mens.

 

Het cellulaire geheugen: terwijl de hersencellen zich vooral feiten herinneren, herinneren de lichaamscellen zich vooral gevoelens en sensatie van vorige  levens en dit leven. Met begeleiding van engelen- energie gaat de IET®healing techniek op ieder cellulair gebied negatieve blokkades opheffen en het tegenovergestelde: het positieve, integreren.

Met deze IET®Therapie werken we als team samen met de engelen om jouw energieblokkades op te heffen zodat jij opnieuw in balans komt en optimaal kan gaan functioneren.

 

TARIEF:

IET® Integrated Energy Therapy 

Bijdrage Basis: € 35,-

IET® Integrated Energy Therapy 

Tussenliggend: Gevorderd & Zielendoel

Bijdrage: € 45,-

IET® Therapie voor Kinderen

We worden allemaal geboren met open chakra’s.

Pasgeborenen en jonge kinderen hebben hierbij baat om hun nieuwe wereld te ontdekken. Ze gaan in hun jonge leven de wereld verkennen, zowel met positieve en negatieve invloeden. De negatieve invloeden blokkeren hun energiestroom om optimaal te functioneren. Naarmate ze ouder worden slippen de chakra’s langzaam dicht door invloeden van buitenaf. 

 

Hierdoor kunnen kinderen klachten krijgen zoals:

slapeloosheid, angsten, buikpijnen en plotselinge huilbuien en lusteloosheid. Ook hier kan de IET®healing techniek de kinderen een helpende hand bieden en werken we als team samen met liefdevolle engelen en beschermengelen.

 

De Engelen popelen om de kinderen bij te staan met hun liefde en steun.

 

De behandeling bestaat uit: rust, warmte en liefde. 

TARIEF:

IET® Integrated Energy Therapy 

voor kinderen

Bijdrage: € 35,-

 

IET® Engelen Helen workshop

Helende Engelen van het Energieveld.

In deze engelen workshop gaan we samen werken met de 9 helende engelen. We maken een verbinding met de Engelen via een kleine meditatie om ons goed af te stemmen op hun energie. Ze brengen hun energieën over en helpen met de persoonlijke afstemming op ons Hoger Zelf en het Zelfhelend vermogen. Met een eenvoudig vier-stappen proces komen we in contact met de engelen.

 

Iedere engel heeft zijn speciale gave. We maken verbinding met elke Engel door een Hartlink en een uitnodigend gebed om zo de helende gave te ontvangen. Je wordt stap voor stap door mij begeleid om met het Engelen- verbindingsproces in contact te komen. 

 

De 9 Helende Aartsengelen van het Energieveld zijn: Ariël, Raphaël, Gabriël, Celestina, Faith, Cassiël, Daniël, Sarah en Michaël.

 

Na deze dag heb jij voor jezelf het potentieel vermogen om hun energie op te roepen en met  de helende engelen samen te werken.  Deze workshop is voor iedereen toegankelijk die zich verbonden voelt met de Engelen of als je ze graag voor de eerste keer wilt leren kennen, ontmoeten en hun energieën wilt ervaren.

Maak een spirituele reis samen met deze engelen. Hierdoor kunnen o.a. voorvallen, inzichten, boodschappen op je pad komen en het geeft een spirituele verrijking aan je leven. Engelen zijn altijd in onze nabijheid en geven jou graag bescherming, kracht, gezondheid en leiding.

 

TARIEF:

IET® Integrated Energy Therapy

Bijdrage: € 105,-

Inclusief officieel IET®Certificaat, lees/werkboek.

 

Munay-Ki Cursus

Munay betekent liefde en Ki betekent kracht/energie. Samengevoegd  betekent het Liefdeskracht van ‘ ik hou van jou.’ De Munay-Ki zijn 9 inwijdingen/initiaties van het Healing pad van de Inca’s. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende, rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s.  Het zal je lichtend energieveld reinigen en ontdoen van psychisch slib dat door trauma’s in het verleden is achtergebleven en je nu belemmert om in dit leven goed te functioneren.  Het activeert je eigen helingsvermogen en biedt je energetische bescherming. Het geeft je binding met de archetypes (Slang, Jaquar, Kolibrie, Adelaar/Condor, Huascar, Quetzalcoatl en Pachakuti) scheppende en organiserende krachten, de aarde en het universum.

Het ontkiemen van dit Incazaad kun je starten met de 9 Inwijdingen van het Healing pad van de Inca’s. Na het ontvangen van de 9 inwijdingen mag je ze doorgeven volgens de normen van Alberto Villoldo. 

Met deze intenties wil ik, met onvoorwaardelijke liefde, mijn werk bekrachtigen en doorgeven.

In Munay, Alice. 

TARIEF:

Munay Ki Cursus Inca Sjamanisme

Bijdrage: € 250,-

Inclusief Certificaat, Lees/Werklapper, Pi-Stone, 1 Dvd
en 2 Cd’s.

 

Ama Deus

Ama Deus is een eeuwenoud krachtig sjamanistisch healing systeem van de Guarani Indianen. Het is een heilige energetische healing met een serie van 26 oude symbolen. Deze worden gebruikt de afgelopen 6000 jaar door de Guarani Indianenstam die diep in de Amazone- regenwoud van Brazilië leeft. Het systeem is overgebracht naar het Westen door de Braziliaanse genezer en arts Alberto Aguas. Hij woonde, voor een deel van zijn leven bij de Guarani Indianenstam. Ama Deus betekent Liefde van God. De Guarani Indianen zijn de meest spirituele mensen die hun healing toepassen voor alles wat leeft op Moeder Aarde. Hun doel is om Een te worden met de Bron, universele goddelijke liefde. Zij werken vanuit het hart chakra. Het is een onvoorwaardelijke liefdevolle healing: een bijdrage zowel voor jezelf, voor je medemens (volwassenen en kinderen), dieren, planten en alle levensgebieden!  Ama Deus kan ook bij stervensbegeleiding aangeroepen worden en de stervende helpen met het overgaan naar de Bron van  ‘ik ga terug naar huis.’ Geloof in de kracht van Ama Deus.

    

Geef met je Hart - Ontvang met je Hart

 

Heb je interesse in een behandeling dan kan deze gegeven worden zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau. Het kan in de praktijk zowel als op afstand uitgevoerd worden.

Voel je genegenheid voor het sjamanisme? Deze healing methode raakt jouw Hart!

 

Cursus Ama Deus, hier leer je de 26 eeuwenoude energetische symbolen met bijbehorende  technieken, hoe je deze kan gebruiken voor jezelf en anderen. Inbegrepen, informatie map waar alles in uitgelegd is en Certificaat. Je ontvangt een Inwijding waarna je deel uitmaakt van deze universele liefdesverbinding.

Welkom bij Ama Deus. 

TARIEF:

Ama Deus Workshop

Bijdrage: € 120,-

Inclusief Certificaat en informatieklapper.

Sjamanistische Healing en Cursus

 

Cursus Leer Mediteren

Mediteren is een natuurlijke en prettige manier om te werken aan je eigen spiritueel groeiproces dat jou de deur opent naar een dieper bewustzijn en innerlijke vrede. Tevens helpen meditaties jou om doeleinden te bereiken en ze tot leven te brengen.  Meditaties kunnen inzichten en meer helderheid geven voor het nemen van juiste beslissingen in dit leven.
 

Fysiek niveau: het immuunsysteem versterken, betere doorbloeding, pijnvermindering. 

Emotioneel niveau: meer positieve emoties in balans en innerlijke vrede .

Mentaal niveau: meer helderheid, meer creativiteit  en ideeën tot uitwerking laten komen.

Spiritueel niveau: onvoorwaardelijke liefde, meditatie begeleidt je naar de spirituele wereld.

 

Tijdens deze basis cursus worden geleide meditaties gegeven. Met eenvoudige technieken om te leren hoe je op een veilige manier thuis de meditaties verder kunt beoefenen.

 

Basis technieken o.a.:

— gronden/aarde

— ademtechniek. 

— luisteren naar je lichaam 

— afstemmen op energieën. 

— bewustwording van zintuigen.

— Aura- Chakra’s reinigen

Je maakt een spirituele groei door, het verruimt je bewustzijn en geeft ontspanning, innerlijke balans, nieuwe positieve kracht- energie en heling voor lichaam, geest en ziel.

Mediteren opent je hart en je beleeft  het leven als  “het pad van harmonie en geluk.” 

TARIEF:

Cursus Leer Mediteren

Bijdrage: € 50,-

Inclusief Informatieklapper

 

De Rite van de Baarmoeder

De 13e Rite van de Munay Ki

Deze rite, inwijding, is een liefdevolle baarmoeder healing. Een gift aan jezelf, het activeert jouw vrouwelijke kracht, zodat zich jouw vrouw-zijn meer opent en zich kan gaan manifesteren in het hier en nu, op onze moeder aarde.  Deze rite stamt af van de Inca medicijnvrouwen uit het oerwoud van de Amazone en brengt ons met de collectieve vrouwelijke lijn in contact. 

 

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

 

Tijdens dit ritueel boren we onze moeder-oerkracht in onze baarmoeder aan en laten deze doorstromen in heel ons wezen. Deze energieoverdracht verbindt ons wereldwijd met alle vrouwen en met de wijsheid van het universum, moeder aarde en alles wat leeft op deze wonderbaarlijke aarde. We dragen van onze voorouders o.a. mee: pijnen, verdriet, ziektes en trauma’s van vorige levens. Graag, zouden we dit toch geheeld willen hebben!

Je maakt met liefde los wat we niet meer nodig hebben en plaatsen het in de baarmoeder, onze creatie- ruimte met datgene wat je wilt helen en manifesteren in dit leven. Op deze manier heel je alle pijnen van de vorige generatie en verkrijg je heling en vernieuwde wijsheid, vrijheid, vrouwenkracht en liefde die je dan weer doorgeeft aan de volgende generaties. 

 

Ontvang de baarmoeder healing - Deel de baarmoeder healing

 

Het baarmoeder ritueel komt van Marcela Lobos, uit de lijn ‘The Four Winds’ school van Alberto Villoldo. 

Deze rite mag je vaker ontvangen, als jij er behoefte aan hebt. De 13de Munay Ki Rite, baarmoeder healing, verwijst naar de menstruatiecyclus van 13 manen van een vrouw. Het staat los van de andere Munay Ki Inwijdingen, daarom is de inwijding apart te ontvangen.  Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de rite ook ontvangen want het is healing van energieverbondenheid van de vrouw, tevens verbinding met de baarmoeder van het universum en Moeder Aarde. 

Mannen zijn ook van harte welkom bij de vrouwencirkel want zijn worden gevoed en hebben zich gekoesterd in de baarmoeder. En na hun geboorte de energieën meegenomen in hun leven. Op deze manier is het een heling voor de hunzelf en steunen ze in de rite ook de vrouw.

 

De rite wordt overgedragen door de Womb Keepers. Na het ontvangen van deze rite ben je ook een Womb Keeper en mag jij het doorgeven aan anderen. Op deze manier vormen we een grote ‘healing- cirkel.’ 

Wil je graag ‘The Womb Rite- het Baarmoeder Ritueel’ ontvangen, dan ben je van harte welkom.

TARIEF:

Workshop De Rite van de Baarmoeder

Bijdrage: € 45,-

Incl. informatieklapper

Meer informatie op de Marcela Lobos website: 

www.theriteofthewomb.com

- Geregistreed in de lijst van de Womb Keepers.

 

Spirituele Lezingen

— Kennismaken met Veilig Mediteren.

— Helen met de Aartsengelen en Engelen.

— Inca Sjamanisme: de Munay- Ki

Kennismaken met Veilig Mediteren.

Tijdens deze lezing vertel ik hoe je op een veilige manier kunt mediteren. En hoe je diepere inzichten kunt krijgen voor jezelf, het leven en stress kunt verminderen. Het is fijn om uitleg te ontvangen om veilig mediteren te leren. Tevens ,naar wens, worden korte engelen meditaties aangereikt en ontspanningsoefeningen. Als je nog nooit of enkele keren hebt gemediteerd dan is dit een fijne gelegenheid om ermee kennis te maken. Koester je in rust, balans en gezondheid.

Helen met de Aartsengelen en Engelen.

Er wordt uitleg gegeven wat Engelen zijn en op welke wijze de helende engelen voor ons iets kunnen gaan betekenen. En hoe we contact maken met hun energieën. Maak kennis met de helende gift van de Engelen. De Engelen ondersteunen ons, geven hun onvoorwaardelijke liefde en staan klaar om te ontmoeten en te werken. Deze lezing is voor iedereen toegankelijk die zich verbonden voelt met de engelen.

Inca-Sjamanisme: de Munay- Ki.

De Q’ero’s is een volk uit het Andesgebied van Peru.  Er zijn 9 inwijdingen van de Munay-Ki , het helingspad van de Inca’s. Deze initiaties zijn energietransmissies die jouw het lichtend energieveld reinigen en ontdoen van psychisch slib. Wonden uit ons verleden, onze kindertijd en van onze voorouders helen. Ze helpen je om gezond, lichter en vreugdevoller in het leven te staan.

TARIEF:

Spirituele centra en verenigingen kunnen mij benaderen voor het geven van deze spirituele lezingen.

 

Healing Angels — Spiritual Practice

Vondelstraat 22b, 6445 AK Brunssum | +31 (0)45 52 740 55 | +31 (0)6 51  111 349 | a.healingangels@gmail.com