Engelen In-Zicht

Over Alice

Welkom, jij bent puur en uniek!

 

Het zijn kostbare lessen, die we in dit leven krijgen. Wij zijn het waard om op een gezonde, prettige en liefdevolle manier ons leven te leiden. In mijn praktijk coach en ondersteun ik als Holistische IET®Therapeut en Soul Body Fusion® Practitioner met holistische visie het welzijn en gezondheid  van de mens. De holistische healingvorm wordt als één geheel gezien: Lichaam, Geest en Ziel.

 

Tevens geef ik spirituele cursussen/workshops & lezingen. Op deze wijze begeleid ik je bij de spirituele groei en ontwikkelingen.

Ik blijf mezelf voeden en verder ontwikkelen op het spirituele gebied met o.a. bijscholingen, cursussen en lezingen. Leef in het hier en houd van jezelf want….. ‘Jij bent het waard.’ Een van mijn geliefde levensmotto’s is:

Live every moment,

Laugh every day,

Love beyond words.

Liefs, Alice Watervoort
Geregistreerd IET®Therapeut/Master Instructor bij The Center of Being,grondlegger van IET®Stevan J. Thayer.

Geregistreerd Soul Body Fusion® Practitioner bij Jonette Crowley. 

 

Gevolgde leerwegen:

— IET®Therapist/Master Instructor, bij Stevan J. Thayer.

— Engelenleer, Trainer van ‘The Angel Codes’ bij Patty Harpenau.

— Sjamanismeleer, bij Pascale Laffutte.

Onderwerpen

IET Integrated Energy Therapy®

Integrated Energy Therapy, is een krachtige holistische ‘Nieuwetijds Energie Healing.’ voor volwassenen en kinderen, die in verbinding staat met de aura en chakra’s.

> Ontdek IET...

Sjamanisme

Het sjamanisme is: een geloofsovertuiging, verbinding maken met de mensheid, de Engelen, de Archytypes, Moeder Aarde, het dierenrijk, het plantenrijk en het Universum.

> Ontdek Sjamanisme...

Mediteren

Meditatie is vooral bekend uit het hindoeïsme en boeddhisme. Hier wordt de leer van lichaam, geest, ziel, gevoed door de rust en gezondheid in je eigen ‘IK’ te vinden.

> Ontdek Mediteren...

IET Integrated Energy Therapy®

Integrated Energy Therapy, is een krachtige holistische ‘Nieuwetijds Energie Healing.’ voor volwassenen en kinderen, die in verbinding staat met de aura en chakra’s. Het woord holisme is afkomstig van het oude Griekse ‘Holos’ en betekent ‘Geheel.’ IET® is een krachtige techniek met holistische visie op het welzijn en samenwerken van Lichaam, Geest en Ziel.

 

IET® Therapy is een therapievorm waar je klachten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau losgelaten en geheeld kunnen worden. Deze wereld is zo dynamisch dat er verschillende klachten kunnen ontstaan, die ons belemmeren om ons lichaam optimaal in gezondheid te laten functioneren en ook de klachten met betrekking tot maatschappij in o.a. werk, gezin, relatie, school, studie….! Deze turbulenties van energieën die we dan niet goed verwerken, kunnen al in een vroeg stadium het lichaam en geest aantasten zodat we ons niet prettig gaan voelen, waarmee negativiteit en ongemakken de kans krijgen om zich te settelen in het lichaam.

IET®Therapy is verspreid over de wereld. Het is opgericht en wordt geleid door Stevan J. Thayer in de ‘Center of Being.’

 

Er is ook een bijpassende IET® Engelen Workshop waar je samen met de 9 helende engelen gaat werken aan je welzijn en zelfhelend vermogen.

 

IET® behandelingen zijn niet bedoeld om de traditionele medische geneeswijze te vervangen, maar zijn een aanvulling op ons welzijn.

 

Sjamanisme

Inca Sjamanisme & Ama Deus 

Voor het begin van sjamanisme gaan we duizenden jaren terug in tijd. Het is een samenwerkende heling voor lichaam, ziel en geest.  Het sjamanisme is: een geloofsovertuiging, verbinding maken met de mensheid, de Engelen, de Archytypes, Moeder Aarde, het dierenrijk, het plantenrijk en het Universum.  De sjamanen verbinden zich met deze energieën en de bijbehorende wijsheden.
De sjamaan is ook een verhalenverteller en gelooft dat jij hier op aarde je eigen verhaal kunt regisseren.

Deze leer en energietransmissie gaan via het Hart en door verschuivingen van waarneming leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je Hart. Het Hart is vanuit het ‘Oorspronkelijk Zijn’: liefdevol, warm en uniek. Dus óók jouw oorspronkelijke kern is liefdevol, warm en uniek. Met deze van oudsher bestaande oer-energieën verbinden wij ons met alles wat leeft. Nu is door alle jaren heen veel dicht geslibd door negatieve ervaringen. Het sjamanisme o.a. het Inca en Ama Deus Sjamanisme laat het sluimerende, onvoorwaardelijk liefdevolle vlammetje weer aanwakkeren tot een groot lichtend vuur. Deze vrijkomende energie vervult en voedt weer onze zorgzaamheid voor al het leven.

 

‘Simpel door je hart echt te openen, voor jezelf, de ander, het grotere geheel, het verkrijgen van een hoger bewustzijn en door verbinding te maken en te delen.’

 

Delen is Helen

 

Sjamanen zijn de Hoeders van de Aarde.

Vroeger werden de inwijdingen van Sjamaan tot Sjamaan overgebracht. Maar nu zijn ze beschikbaar voor iedereen. Op deze manier verbinden wij ons allen op helende en energetische  wijze. 

 

Wil ook jij een Hoeder van de Aarde zijn?

Dan kan je een Inca Sjamanistische cursus volgen, de Munay- Ki. Aanrader boek: De hoeders van de Aarde van Dr. Alberto Villoldo.

Ook kan je een Ama Deus cursus volgen van de Guarani Indianen uit het Amazone-regenwoud van Brazilië. 

Aanrader boek: Ama Deus, Healing with Sacred Energy of the Universe van Elisabeth Cosmos, PhD.

 

Mediteren

Open jezelf voor rust en innerlijke harmonie

Meditatie is vooral bekend uit het hindoeïsme en boeddhisme. Hier wordt de leer van lichaam, geest, ziel, gevoed door de rust en gezondheid in je eigen ‘IK’ te vinden. Mediteren is een techniek om het bewustzijn om te schakelen in een rust toestand en innerlijke harmonie te bereiken. 

In het mediatieve zijn sta je open voor wat je lichaam en geest je willen vertellen en waar deuren zich openen met mogelijkheden. Je leert het afdwalen van je geest te beperken en zich gericht houden op je innerlijke welzijn. Het laat stress wegebben en je overziet het geheel op een positieve manier. In je dagelijks leven heb je profijt van mediteren omdat je dan beter kunt omgaan met de negatieve invloeden van buitenaf. 

Er zijn verschillende soorten meditaties, o.a. mindfulness, visualisatie, mantra, vipassana, , geleide, waardoor er meditaties te vinden waar jij je in thuis voelt. 

 

Mediteer om harmonie, gezondheid, welzijn te herstellen en te behouden.

 

Healing Angels — Spiritual Practice

Vondelstraat 22b, 6445 AK Brunssum | +31 (0)45 52 740 55 | +31 (0)6 51  111 349 | a.healingangels@gmail.com