top of page

Engelen In-Zicht

Over Alice

Welkom, jij bent puur en uniek!

 

Het zijn kostbare lessen, die we in dit leven krijgen. Wij zijn het waard om op een gezonde, prettige en liefdevolle manier ons leven te leiden. In mijn praktijk coach en ondersteun ik als Holistische IET®Therapeut, Usui Reiki Therapeut en Soul Body Fusion® Practitioner en Teacher met holistische visie het welzijn en gezondheid  van de mens. De holistische healingvorm wordt als één geheel gezien: Lichaam, Geest en Ziel.

 

Tevens geef ik spirituele opleidingen/cursussen/workshops & lezingen. Op deze wijze begeleid ik je bij de spirituele groei en ontwikkelingen.

Ik blijf mezelf voeden en verder ontwikkelen op het spirituele gebied met o.a. bijscholingen, cursussen en lezingen. Leef in het hier en houd van jezelf want….. ‘Jij bent het waard.’ Een van mijn geliefde levensmotto’s is:

Live every moment,

Laugh every day,

Love beyond words.

Liefs, Alice Watervoort
Geregistreerd IET®Therapeut/Master Instructor bij The Center of Being,grondlegger van IET®Stevan J. Thayer.

Geregistreerd Soul Body Fusion® Practitioner en Teacher bij Jonette Crowley

Geregistreerd als Pampamesayok ‘een Hoeder van de Aarde’, bij Paco Don Alejandro Apazza Machacca

 

Gevolgde leerwegen:

— IET®Therapist/Master Instructor, bij Stevan J. Thayer.
— Soul Body Fusion® Practitioner en Teacher, bij Jonette Crowley

— Usui Reiki System of Natural Healing Mikao Usui

— Engelenleer, Trainer van ‘The Angel Codes’ bij Patty Harpenau.

— Inca-Sjamanismeleer de authentieke Inca- wijsheden, bij Paco Don Alejandro Apazza Machacca

Onderwerpen

IET Integrated Energy Therapy®

Integrated Energy Therapy, is een krachtige holistische ‘Nieuwetijds Energie Healing.’ voor volwassenen en kinderen, die in verbinding staat met de aura en chakra’s.

> Ontdek IET...

IMG_1083.PNG

Soul Body Fusion®

Het is eenvoudig en veilig holistisch energetisch proces waar Soul Body Fusion voor jou een waardevolle betekenis kunnen zijn op lichamelijk, emotioneel, mentaal en op karmisch niveau

> Ontdek SBF...

Inca Sjamanisme

Het sjamanisme is: een geloofsovertuiging, verbinding maken met de mensheid, de Engelen, de Archytypes, Moeder Aarde, het dierenrijk, het plantenrijk en het Universum.

> Ontdek Inca Sjamanisme...

Mediteren

Meditatie is vooral bekend uit het hindoeïsme en boeddhisme. Hier wordt de leer van lichaam, geest, ziel, gevoed door de rust en gezondheid in je eigen ‘IK’ te vinden.

> Ontdek Mediteren...

IET Integrated Energy Therapy®

Integrated Energy Therapy, is een krachtige holistische ‘Nieuwetijds Energie Healing.’ voor volwassenen en kinderen, die in verbinding staat met de aura en chakra’s. Het woord holisme is afkomstig van het oude Griekse ‘Holos’ en betekent ‘Geheel.’ IET® is een krachtige techniek met holistische visie op het welzijn en samenwerken van Lichaam, Geest en Ziel.

 

IET® Therapy is een therapievorm waar je klachten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau losgelaten en geheeld kunnen worden. Deze wereld is zo dynamisch dat er verschillende klachten kunnen ontstaan, die ons belemmeren om ons lichaam optimaal in gezondheid te laten functioneren en ook de klachten met betrekking tot maatschappij in o.a. werk, gezin, relatie, school, studie….! Deze turbulenties van energieën die we dan niet goed verwerken, kunnen al in een vroeg stadium het lichaam en geest aantasten zodat we ons niet prettig gaan voelen, waarmee negativiteit en ongemakken de kans krijgen om zich te settelen in het lichaam.

IET®Therapy is verspreid over de wereld. Het is opgericht en wordt geleid door Stevan J. Thayer in de ‘Center of Being.’

 

Er is ook een bijpassende IET® Engelen Workshop waar je samen met de 9 helende engelen gaat werken aan je welzijn en zelfhelend vermogen.

 

IET® behandelingen zijn niet bedoeld om de traditionele medische geneeswijze te vervangen, maar zijn een aanvulling op ons welzijn.

SBF
shutterstock_1537185935.JPG

Soul Body Fusion® Energieproces - SBF

Het is eenvoudig en veilig holistisch energetisch proces waar Soul Body Fusion voor jou een waardevolle betekenis kunnen zijn op lichamelijk, emotioneel, mentaal en op karmisch niveau. Tijdens het geven van SBF sessies doen we deze hoge zielsenergie uit het universum uitnodigen om meer te integreren tot in elke lichaamscel, waar herinneringen en gevoelens in worden opgeslagen. Zowel positieve als negatieve. Deze hebben invloed op onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Met het SBF energieproces kunnen blokkades oplossen o.a. depressies, burn-out, pijnen, trauma’s, mishandelingen en stress die je leven beduidend doen belemmeren. Tijdens de sessies ervaar je o.a. meer levenskracht, geluksgevoel, angstvrij, positieve aantrekkingskracht, zelfwaardering, spirituele groei en succesvol die zich gaan settelen in je leven.

Soul Body Fusion integreert positieven volmaaktheid in al je lichaamscellen. Zo kunnen klachten die je leven negatief beïnvloeden verdwijnen.

                               

Het Levenspad bewandelen met je Ziel

Het is aan te bevelen om 3 sessies in een maand te ontvangen om het proces te verankeren in je lichaam. Je mag deze energietechniek vaker ontvangen, het geeft steeds meer een diepere verankering in je lichaamscellen.

Tevens is het fijn om deze SBF energietechniek aan te vullen met andere energetische holistische behandelingen.

Nodig de Ziel uit om terug te keren waar het thuishoort!

 

Soul Body Fusion is een hoog Zielsenergie proces waarmee jouw Ziel de weg terug vind in je lichaam en geest voor optimale gezondheid. Jonette Crowley heeft deze energie ontwikkeld, tot leven gebracht en is wereldwijd verspreid.

 

 

 

Je kan Soul Body Fusion® sessies ontvangen en Soul Body Fusion® Practitioner Workshop volgen om zelf SBF sessie te geven. Je hoeft geen vooropleiding of praktijk te hebben om mensen met dit zielsenergieproces te willen helpen. Het is een waardevolle toevoeging in je leven.

 

 

Soul Body Fusion sessies zijn niet bedoeld om de traditionele medische geneeswijze te vervangen, maar een aanvulling op ons welzijn.

Sjamanisme
shutterstock_691477876.jpg

Authentiek Inca Sjamanisme

Open je hart

Voor het begin van sjamanisme gaan we duizenden jaren terug in tijd. Het is een samenwerkende heling voor lichaam, geest en ziel. Het Inca Sjamanisme is: verbinding maken met je Hart, mensheid, Engelen, krachtdieren, plantenrijk, Pachamama-Moeder Aarde en Inca Kosmologie. Bij de Inca Paco-Sjamanen bestaat alles uit Kawsay – Levende Energie en verbindt zich hiermee, ook met de eeuwen oude heilige wijsheden. De sjamaan, medicijnman-medicijnvrouw, is ook een verhalenverteller en gelooft dat jij hier op aarde je eigen verhaal kunt regisseren en ten volste kan gaan leven.

Deze leer en energietransmissie gaan via het Hart en door verschuivingen van waarneming leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je Hart. Het Hart is vanuit het ‘Oorspronkelijk Zijn’: liefdevol, zuiver en uniek. Dus óók jouw oorspronkelijke kern is liefdevol, zuiver en uniek. Met deze van oudsher bestaande heilige wijsheden en oer-energieën verbinden wij ons met alles wat leeft. Het Inca Q’ero Sjamanisme laat het sluimerende, onvoorwaardelijk liefdevolle vlammetje weer aanwakkeren tot het een groot lichtend vuur is van volmaaktheid. Deze vrijkomende lichte lichtenergie vervult en voedt ons.

‘Simpel door je hart echt te openen, voor jezelf, de ander, het grotere geheel, het verkrijgen van een hoger bewustzijn, door verbinding maken en te delen.’

 

Quote: van Paco Don Alejandro 

“Verbind je met je hart, daar zit alle wijsheid en antwoord.”

                

Vroeger werden de inwijdingen, heling van Sjamaan tot Sjamaan overgebracht. Maar nu zijn deze eeuwen oude heilige wijsheden beschikbaar voor iedereen. Op deze manier verbinden we ons allen op helende en energetische wijze voor een grote doel: eenheid, welzijn, balans en gezondheid voor ‘alles dat leeft op onze aarde en het universum.’

Ik ben opgeleid door de Q’ero Paco Don Alejandro, als Paco Pampamesayok - de Hoeder van Moeder Aarde en begeleid je met heling, inwijdingen en workshops om jou levensdoel-zielsmissie te doen volbrengen.

Heling met Mesa Medicijnstenen, Hucha Cleaning & Samin Blessing en Workshop Mesa Medicijnbuidel maken.

> Klik op gekozen onderwerp...

Mediteren
IMG_3793.jpg

Mediteren

Open jezelf voor rust en innerlijke harmonie

Meditatie is vooral bekend uit het hindoeïsme en boeddhisme. Hier wordt de leer van lichaam, geest, ziel, gevoed door de rust en gezondheid in je eigen ‘IK’ te vinden. Mediteren is een techniek om het bewustzijn om te schakelen in een rust toestand en innerlijke harmonie te bereiken. 

In het mediatieve zijn sta je open voor wat je lichaam en geest je willen vertellen en waar deuren zich openen met mogelijkheden. Je leert het afdwalen van je geest te beperken en zich gericht houden op je innerlijke welzijn. Het laat stress wegebben en je overziet het geheel op een positieve manier. In je dagelijks leven heb je profijt van mediteren omdat je dan beter kunt omgaan met de negatieve invloeden van buitenaf. 

Er zijn verschillende soorten meditaties, o.a. mindfulness, visualisatie, mantra, vipassana, , geleide, waardoor er meditaties te vinden waar jij je in thuis voelt. 

 

Mediteer om harmonie, gezondheid, welzijn te herstellen en te behouden.

bottom of page